Julen

Julen i Vittinge Gourmetlada

I år kommer vi satsa lite extra på julen här hemma i Tolvmansgården. Vi kommer erbjuda julbordscateringar till företag och privatpersoner.  Det kommer finnas möjlighet att abonnera Tolvmansgården för upp till 18 personer. Närmare jul kommer våra middagskassar byta skepnad och bli lite mer julinspirerade. Som vanligt kommer vi att ha Temamiddag även i december månad. Datum är redan satt till den 17 december. Vi kommer sätta ihop en julkorg med juliga delikatesser, antingen att njuta av själv eller ge bort i present. Våra populära Jullandgångar från förra året kommer så klart komma tillbaka under december månad.

Julbordscatering

Catera julmaten från oss! Både större och mindre sällskap kan catera julbord från oss. Vi har även personal om ni önskar få hjälp på plats.

Abonnera Tolvmansgården

I vårt "Röda rum" har vi möjlighet att ta emot upp till 18 stycken gäster. Boka in företaget eller varför inte släkten. Vi står för dukning, mat och disk så att ni kan fokusera på att njuta och umgås istället.

Juliga Middagskassar

Under december månad kommer våra middagskassar var julinspirerade men fortfarande till samma låga pris.

Temamiddag "Julen i Tolvmansgården"

Decembers temamiddag infaller lördagen den 17 onde. Det kommer vara en julinspirerad fem rättersmiddag med samma upplägg som en vanlig temamiddag. Endast 12 platser (går att boka redan nu.)