Julen

Julen i Vittinge Gourmetlada

I år kommer vi satsa lite extra på julen här hemma i Tolvmansgården. Vi kommer erbjuda julbordscateringar till företag och privatpersoner.  Det kommer finnas möjlighet att abonnera Tolvmansgården för upp till 18 personer. Närmare jul kommer våra middagskassar byta skepnad och bli lite mer julinspirerade. Som vanligt kommer vi att ha Temamiddag även i december månad. Datum är redan satt till den 17 december. Vi kommer sätta ihop en julkorg med juliga delikatesser, antingen att njuta av själv eller ge bort i present. Våra populära Jullandgångar från förra året kommer så klart komma tillbaka under december månad.

Temamiddag "Julen i Tolvmansgården"

Decembers temamiddag infaller lördagen den 17 onde. Det kommer vara en julinspirerad fem (minst fem) rättersmiddag med samma upplägg som en vanlig temamiddag. Endast 12 platser (går att boka redan nu.)

 Julbordscatering

Catera julmaten från oss! Både större och mindre sällskap kan catera julbord från oss. Vi har även personal om ni önskar få hjälp på plats.

Abonnera Tolvmansgården

I vårt "Röda rum" har vi möjlighet att ta emot upp till 18 stycken gäster. Boka in företaget eller varför inte släkten. Vi står för dukning, mat och disk så att ni kan fokusera på att njuta och umgås istället.

Vittinge Gourmetladas "Minijulbord"

I år kommer man kunna beställa ett litet minijulbord av oss dagarna innan jul. Beställning sker senast den 18 december och kassen hämtas den 22 december. Priset är 350 kr per person och minsta antal att beställa för är två personer.