Julen i Vittinge Gourmetlada

Precis som tidigare år älskar vi på Vittinge Gourmetlada julen! Nytt för i år är att vi kommer kunna ta emot ännu större sällskap. Vi kommer då duka upp till julmiddag på vår restaurang Burgers_by i Morgongåva. Vi kommer även i år erbjuda julbordscateringar till företag och privatpersoner.  Det kommer finnas möjlighet att abonnera Tolvmansgården för upp till 18 personer. Som vanligt kommer vi att ha Temamiddag även i december månad.

Temamiddag "Julen i Tolvmansgården"

Årets julmiddag infaller lördagen den 2 dec. Det kommer vara en julinspirerad fem (minst fem) rättersmiddag med samma upplägg som en vanlig temamiddag. Endast 12-14 platser (går att boka redan nu)

 Julbordscatering

Catera julmaten från oss! Både större och mindre sällskap kan catera julbord från oss. Vi har även personal om ni önskar hjälp på plats. Mejla er julbordsförfrågan till info@vittingegourmetlada.se

Abonnera Tolvmansgården

I vårt "Röda rum" har vi möjlighet att ta emot upp till 18 stycken gäster. Boka in företaget eller varför inte släkten. Vi står för dukning, mat och disk så att ni kan fokusera på att njuta, umgås och äta gott så klart!  Vill ni inte äta julmat? Mejla oss så kan vi helt säkert komma med något annat förslag!