Middagsmenyer
VECKANS MENY 14
Matjessill, brynt smör, ägg och knäcke
Flankstek, variation på betor, salviasky och liten grönsallad
Mandelkaka med lättvispad konjaksgrädde
VECKANS MENY 10
Creme Ninon
Smörbakad torsk, räkor, pepparrot och brynt smör
Whiskykaka m syrad grädde
VECKANS MENY 42
Pumpasoppa, citrongräs, kokosmjölk
Grillad entrecote, tryffelstuvad spetskål, rotfrukter, gremolata
Baileys pannacotta
VECKANS MENY V 39
Svampsoppa
Svensk Duricgris, rostad potatis, grönsaker och äpplechutney
Chokladpannacotta
VECKANS MANY V 19
Sparrissoppa med Gotlandslinser
Flankstek med rostad blomkålscreme, bakad skogssvamp, grönkål och mojo rojo
Pannacotta med mynta och rabarber
VECKANS MENY V 17 Valborg
Hummersoppa med Västerbottenaioli
Kavlentrecote med rotsellerikräm, karamelliserad knippmorrot & ramslökspestou
Citrontarte
VECKAS MENY 15 Påsk
Gubbröra på kavring
Rökt laxrulle med färskost och gräslök
Marinerad lammrostbiff med hasselbackspotatis, confiterad fänkål & salviasky
Key Lime Pie
VECKANS MENY V 14
Västerbottensgratinerad svamp på levain
Coq au vin på majskyckling med rostad potatis & haricot verts
Cheececake
VECKANS MENY V 10
Toast Skagen med dill och löjrom
Schitzel med rostad potatis, sardellsmör, citron & kapris
Mascarpone m lemoncurd & rårörda bär
VECKANS MENY V 8
Creme Ninon (Grön ärtsoppa)
Texas Chili på svensk högrev, ancho, ris & picklade grönsaker
Cheesecake med blåbär från Sättersbo
VECKANS MENY V 7
Picklade betor med chevrémousse & honungsrostade valnötter
Rimmad torsk med bakad rotselleri, grön örtcréme & vitvinssås
Bakat Ingrid Marie äpple med rostad kardemumma & kakao
VECKANS MENY V 6
Laxtartar med syrad gurka, kimchimajo & svartrot
Entrecote med potatisterrin, tryffelbakad spetskål, rödvinsreduktion & krasse
Chokladganache med halloncoulie
VECKANS MENY V 5
Chorizo och bakad skogssvamp på foccacia
Grillad flankstek, potatis, manchegocreme och serranochips
Mandarinpannacotta med mynta
VECKANS MENY V 49
Ceviche med mango och koriander på gemsallad
Boeuf Bourguignon
3 x chokladterrine med skogsbär
VECKANS MENY V 48
Het kräftstjärtsröra med gräslök & smörstekt toast
Porcherad torskrygg med pepparrot, ägg, handskalade räkor, brynt smör och potatisstomp
Karamelliserade äpplen med rosmarin och kardemummamousse
VECKANS MENY V 47
Quesedilla med scampi & pico di Gallo
Svensk entrecote med potatisterrine & rökt bearnaisesås
Saffranspannacotta med pepparkakssmul
VECKANS MENY V 46
Varmrökt laxröra med picklad rödlök och krasse på kavring
Fisk & skaldjursgryta med regnbåge, scampi och torsk serveras med saffransaioli på rostad tomat
Mörk chokladcreme med rårörda hallon
VECKANS MENY V 45
Pankofriterad kyckling med mangosalsa och sojamajonäs
Grillad flankstek med tryfflerad duchessepotatis fr Backa och grönpepparsås
Cheesecake med äpplen fr Vittinge
VECKANS MENY V 44
Rostad pumpasoppa med grön curry
Entrecote, potatisgratäng m västerbottenost och portvinsås
Chokladtryffel
VECKANS MENY V 43
Toast Skagen
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon
Kokospannacotta med mango
VECKANS MENY V 42
Chevretoast med rödbetor, honung från Klinta
Grillad Iberico Belotta secreto, nattbakad spetskål och äpple chutney
Gino
VECKANS MENY V 38
Hummersoppa med syrad grädde
Grillad flankstek med gratinerad Duchessepotatis och rödvinssås
Key Lime Pie
VECKANS MENY VECKA 37
Toast Skagen med smörstekt bröd, dill och citron
Biff Rydberg, oxfilé, tärnad potatis, ölbrässerad lök och senapscreme
3 x Chokladterrine, vit, ljus och mörk choklad med bärcouli
VECKANS MENY 36
Vit sparris med hollandaiesås
Grillad biff med talegiogratinerad potatis, BBQsås samt baconlindad haricot verts
Pannacotta med Baileys