Middagsmenyer

VECKANS MENY 14

Matjessill, brynt smör, ägg och knäcke

Flankstek, variation på betor, salviasky och liten grönsallad

Mandelkaka med lättvispad konjaksgrädde

VECKANS MENY 10

Creme Ninon

Smörbakad torsk, räkor, pepparrot och brynt smör

Whiskykaka m syrad grädde 

VECKANS MENY 42

Pumpasoppa, citrongräs, kokosmjölk

Grillad entrecote, tryffelstuvad spetskål, rotfrukter, gremolata

Baileys pannacotta

VECKANS MENY V 39

Svampsoppa

Svensk Duricgris, rostad potatis, grönsaker och äpplechutney

Chokladpannacotta

VECKANS MANY V 19

Sparrissoppa med Gotlandslinser

Flankstek med rostad blomkålscreme, bakad skogssvamp, grönkål och mojo rojo

Pannacotta med mynta och rabarber

VECKANS MENY V 17 Valborg

Hummersoppa med Västerbottenaioli

Kavlentrecote med rotsellerikräm, karamelliserad knippmorrot & ramslökspestou

Citrontarte

VECKAS MENY 15 Påsk

Gubbröra på kavring

Rökt laxrulle med färskost och gräslök

Marinerad lammrostbiff med hasselbackspotatis, confiterad fänkål & salviasky

Key Lime Pie

VECKANS MENY V 14

Västerbottensgratinerad svamp på levain

Coq au vin på majskyckling med rostad potatis & haricot verts

Cheececake

VECKANS MENY V 10

Toast Skagen med dill och löjrom

Schitzel med rostad potatis, sardellsmör, citron & kapris

Mascarpone m lemoncurd & rårörda bär

VECKANS MENY V 8

Creme Ninon (Grön ärtsoppa)

Texas Chili på svensk högrev, ancho, ris & picklade grönsaker

Cheesecake med blåbär från Sättersbo

VECKANS MENY V 7

Picklade betor med chevrémousse & honungsrostade valnötter

Rimmad torsk med bakad rotselleri, grön örtcréme & vitvinssås

Bakat Ingrid Marie äpple med rostad kardemumma & kakao

VECKANS MENY V 6

Laxtartar med syrad gurka, kimchimajo & svartrot

Entrecote med potatisterrin, tryffelbakad spetskål, rödvinsreduktion & krasse

Chokladganache med halloncoulie

VECKANS MENY V 5

Chorizo och bakad skogssvamp på foccacia

Grillad flankstek, potatis, manchegocreme och serranochips

Mandarinpannacotta med mynta

VECKANS MENY V 49

Ceviche med mango och koriander på gemsallad

Boeuf Bourguignon

3 x chokladterrine med skogsbär

VECKANS MENY V 48

Het kräftstjärtsröra med gräslök & smörstekt toast

Porcherad torskrygg med pepparrot, ägg, handskalade räkor, brynt smör och potatisstomp

Karamelliserade äpplen med rosmarin och kardemummamousse

VECKANS MENY V 47

Quesedilla med scampi & pico di Gallo

Svensk entrecote med potatisterrine & rökt bearnaisesås

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

VECKANS MENY V 46

Varmrökt laxröra med picklad rödlök och krasse på kavring

Fisk & skaldjursgryta med regnbåge, scampi och torsk serveras med saffransaioli på rostad tomat

Mörk chokladcreme med rårörda hallon

VECKANS MENY V 45

Pankofriterad kyckling med mangosalsa och sojamajonäs

Grillad flankstek med tryfflerad duchessepotatis fr Backa och grönpepparsås

Cheesecake med äpplen fr Vittinge

VECKANS MENY V 44

Rostad pumpasoppa med grön curry

Entrecote, potatisgratäng m västerbottenost och portvinsås

Chokladtryffel

VECKANS MENY V 43

Toast Skagen

Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon

Kokospannacotta med mango

VECKANS MENY V 42

Chevretoast med rödbetor, honung från Klinta

Grillad Iberico Belotta secreto, nattbakad spetskål och äpple chutney

Gino

VECKANS MENY V 38

Hummersoppa med syrad grädde

Grillad flankstek med gratinerad Duchessepotatis och rödvinssås

Key Lime Pie

VECKANS MENY VECKA 37

Toast Skagen med smörstekt bröd, dill och citron

Biff Rydberg, oxfilé, tärnad potatis, ölbrässerad lök och senapscreme

3 x Chokladterrine, vit, ljus och mörk choklad med bärcouli

VECKANS MENY 36

Vit sparris med hollandaiesås

Grillad biff med talegiogratinerad potatis, BBQsås samt baconlindad haricot verts

Pannacotta med Baileys